PACHETE SERVICII

Prețul nu se face după om, dar se face după nevoi. N-ar fi corect să plătești pentru fiecare serviciu în parte, doar ca să ai tot ce îți dorești, nu? Ne-am gândit care sunt serviciile de care ai nevoie când vii la noi și am făcut pachete pentru fiecare ocazie. Mult mai simplu și mai convenabil.

business

Când vii cu treabă la mureș

Poate ai o ședință la sediul din Târgu-Mureș, o întâlnire cu un client sau un training. Sau poate ești doar în trecere, în drum spre aeroport. În orice caz, ți-am pregătit camera, o cină gustoasă și un mic dejun pentru dimineață.

TURISM

Când ești în concediu

Veniți doar voi doi sau și cu copiii? Orice ai alege, pentru pentru voi doi pregătim o cină romantică, iar pentru copii, o seară de filme animate sau jocuri. Iar în timpul zilei puteți merge împreună în drumeții cu bicicleta sau la locul de joacă și tenis de masă din curte. Dar cum ar fi să faceți împreună o pizza în cuptorul nostru special?

TABERE

Când vii cu echipa

… în cantonament, la un training sau la un curs de vară. Sala de conferințe e pregătită, camerele sunt împărțite doi câte doi sau pentru gașca de 5, care e mereu nedespărțită. Iar ca să te poți odihni și tu, camera organizatorului e separată și pregătită.

EVENIMENTE

Când SĂRBĂTOREȘTI O OCAZIE SPECIALĂ

Dacă tot ai fost la noi și te-ai simțit bine, ne-am bucura dacă ne-ai chema și la ziua ta de naștere, la logodnă, botez sau chiar la nuntă. Promitem să te ajutăm și să venim cu un cadou.

Iată ce îți punem la dispoziție

O ambianță rustic-aristocrată, cu dotări moderne și activități interesante

WIFI gratuit

Aer condiționat

Călcare haine

Sonorizare

Proiector și Flipchart

Transfer de la aeroport

Parcare gratuită

Meniu tradițional și mediteranean

Transmisiuni sportive

Trasee cu bicicleta

Loc de joacă

Seri tematice

Foc de tabără

Movie night

Tenis de masă

Vrei să rezervi rapid o cameră?