Pensiunea Country Court

Îți punem la dispoziție 45 de locuri și 3 tipuri de camere din care poți alege. Restaurantul este pregătit să-ți ofere bucate din bucătăria transilvăneană sau mediteraneană, iar cocktail barul, sala de conferințe și terasa sunt locurile perfecte pentru a te relaxa sau pentru a participa la un eveniement.
Citește mai departe, să vezi ce se ascunde după porțile noastre.

CAMERE

14 camere duble, 4 camere triple și o cameră cvadruplă, toate amenajate în stil rustic și dotate cu tot ce-ți trebuie.

RESTAURANT

Restaurantul găzduiește seri tematice, cine romantice sau prânzuri business. Ai la dispoziție atât meniul zilei, cât și meniu a la carte, cu preparate tradiționale din Transilvania sau internaționale.

Bar și lobby

Lobby-ul și barul sunt gândite pentru acele momente de respiro, unde poți savura un cocktail, un vin de cramă sau une poți citi o carte lângă șemineu.

Sală de conferințe

Team building-uri, training-uri sau conferințe, toate își găsesc locul în sala dotată cu până la 40 de scaune și mese de două sau patru persoane.

TERASĂ ȘI LOC DE JOACĂ

Indiferent că vii singur, în cuplu sau cu toată echipa, terasa de 100 de locuri găzduiește atât adulți, cât și copii. Îi poți supraveghea îndeaproape, jucându-se pe tobogan sau trambulină.

EXTERIOR ȘI PARCARE

Spațiul verde bogat și susurul firului de apă din curte va contribui la starea ta de relaxare. În ceea ce privește mașina, va fi în siguranță într-una dintre parcările noastre din curte.

Alege unul din pachetele noastre
Contact